HANGSZERBEMUTATÓ ÉS GYEREKMŰSOROK

GYEREKMŰSOROK

RINGJ A BABÁDDAL

Leng a karom, billen a csípőm,
Libben a lábam, elemel a földtől,
Hullámzik a testem jobbra és balra
Tente, tente, tente, velem ring a baba.

A ringás a méh ölelésére emlékeztet, ahol az élő zenére történő ritmikus, ringató mozdulatok, a szeretetteljes testi kontaktus és a szülői jelenlét egységként fonódik össze, megnyugvást hozva a baba és ringatója szívébe.
Kapcsolatunk a gyermekkel az önmagunkhoz való kapcsolódásunkon keresztül formálódik. Szeretettel várjuk a babájukkal érkező Szülőket, Hozzátartozókat a vezetett szabadtáncra, illetve a meditatív relaxációra!

Kékmadár

“Én, a Vándor egy különleges állatot kerestem az erdőben, egy kék madarat, a boldogság madarát. Szerettem volna Vele együtt dalolni, mert aki együtt dalol a boldogság kék madarával, az örökké boldog marad.”

Kis Csíz és az Ordas

“Hol volt, hol nem volt,
nem is olyan messze innen,
kerek erdő közepében,
kismadár dalolt egy fán:
zöld hátú, ám sárga hasú,
szárnyasok közt magas hangú
kis csíz fújta nótáját,
mint pásztor a furulyát.”

Egy pillangó útja - Papillon & Araneusz

“Szájtátva hallgatták a gyerekek a csodaszép pillangó, Papillon izgalmakkal teli útját és találkozását a félelmetes pókkal, Araneusszal. Olyan szöveg nélküli meseelőadás ez, melyben a szereplők zenével, tánccal, pantomimmel, mozdulatokkal beszélnek a gyerekekhez és adnak át többek között olyan értékeket, mint a szeretet, az együttérzés, bátorság és tisztelet mások iránt.”

Mazsi - egy kiskutya igaz története

“Pont, pont, vesszőcske:
készen van a fejecske
kicsi nyaka, nagy a hasa
így lett kész egy kicsi kutya…”

Interaktív gyerekműsorok és hangszerbemutatók igény szerint rendelhetőek, további információért lépj velem kapcsolatba az alábbi űrlapon keresztül.

Kapcsolat_HUN